Ricciarelli
Finom mandulamasszával készült toszkán édesség, melyhez 44% mandulát, cukrot, tojásfehérjét és egy csipetnyi narancsot használtak. Egyedi és könnyű, tipikus történelmi édesség Siena városából, ezer éves receptjével, amelyet karácsonyi desszertként is ismernek. A feldolgozás teljes egészében kézzel történik, az ősi receptek alapján, minden olyan gyártási lépést betartva, amely garantálja a termék magas minőségét. Színezék nélkül és természeténél fogva liszt nélkül készül. Kiváló étkezés végén fogyasztva, desszertként. Ideális a nap bármely szakaszában, teával, kávéval vagy cappuccinoval társítva. 175 g, ~7 db. Összetevők: mandula 44%, cukor, invertcukorszirup, friss tojásfehérje, porcukor (cukor, kukoricakeményítő), kandírozott narancshéj (narancshéj, glükózszirup, cukor), természetes vaníliaaroma, kelesztőanyag: E503, narancsolaj, tartósítószer: szorbinsav. Nyomokban tartalmazhat: tej, szója, egyéb diófélék, búza, mustár. 17.086 Ft/kg
2 990 Ft
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről