Torta Floriana – narancs, mogyoró
Ízletes, puha toszkán sütemény, amelyet a régmúlthoz hasonlóan rézbográcsban főznek és hidegen hagyják pihenni. Az eljárás hasonló a panforte készítéséhez - szárított gyümölcsök és kandírozott gyümölcsök kombinációival készül. 250 g. Összetevők: kandírozott narancshéj (narancshéj, glükózszirup, cukor) 32%, egész mogyoró 28%, cukor, búzaliszt, méz, fűszerkeverék (koriander, szegfűszeg, fahéj, szerecsendió, gyömbér, szerecsendió-virág, pimento), ostya (burgonyakeményítő, víz, napraforgóolaj). Nyomokban tartalmazhat: tej, tojás, szója, egyéb diófélék, mustár. 15.160 Ft/kg
3 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről